Перегляд за Автор "Прохоренко, Олексій"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив конструктивно-технологічних параметрів екструдера на коефіцієнт тертя при гранулюванні лушпиння соняшника(2014) Прохоренко, Олексій; Риндюк, Дмитро ВікторовичНезалежно від апаратурного оформлення процесу, основний вплив на формування гранул має коефіцієнт тертя між дисперсним матеріалом (ДМ) та поверхнею формуючої головки екструдера: підвищення величини коефіцієнта тертя сприяє збільшенню густини гранул, проте значно збільшує й енерговитрати на процес пресування. Regardless of the hardware design process, the main influence on the formation of granules has a coefficient of friction between the dispersed material (DM) and the surface forming extruder head: increase the coefficient of friction increases the density of granules, but also significantly increases energy consumption in the process of extrusion.Документ Дослідження коефіцієнта тертя при гранулюванні стружки сосни(2014) Прохоренко, Олексій; Риндюк, Дмитро ВікторовичЗростання коефіцієнта тертя ковзання для стружки сосни при максимальній швидкості ковзання, очевидно, відбувається за рахунок інтенсифікації процесу розчинення лігніну при підвищенні температури, що відбулась за рахунок інтенсивного тертя між контактними поверхнями. The growth coefficient of sliding friction for pine shavings at a maximum speed of sliding, obviously, is due to the intensification of the process of dissolution of lignin with increasing temperature, which was held by intense friction between the contact surfaces.