Перегляд за Автор "Підгорний, Володимир Васильович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Гідроструминні та гідромеханічні системи керування(2013) Кулінченко, Віталій Романович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович; Підгорний, Володимир Васильович; Ковальов, Олександр ВолодимировичУ монографії розглянуті статичні і динамічні характеристики широковживаних керівних гідравлічних струминних та гідромеханічних пристроїв, наведені розрахункові залежності, які використовуються під час проектування пристроїв для регулювання параметрів насосів і гідродвигунів, розподільників потоків, генераторів коливання тиску. Розглянуті струминні датчики швидкості і прискорення. Наведені рекомендації з практичного використання струминної та гідромеханічної техніки у гідроприводах і системах гідроавтоматики. Монографія розрахована на інженерно-технічних працівників проектних організацій і промислових підприємств, може бути корисна для студентів і магістрантів вищих технічних навчальних закладів. There are the considered static and dynamic descriptions of the customary leading hydraulic stream and hydromechanical devices in a monograph, calculation dependences, which are utillized during planning of devices for adjusting of parameters of pumps and hydrocurrent, distributors of streams, generators of pressure fluctuation, are resulted. The stream sensors of speed and acceleration are considered. Recommendations are resulted from the practical use of stream and hydromechanical technique in hydrocommunicators and systems of hydroautomatic. A monograph is counted on the inginiring-technical workers of project organizations and industrial enterprises, can be useful to the students and magister of higher technical educational establishments.Документ Оцінка середньої товщини шару міжкристального розчину на полідисперсних кристалах цукру в процесі центрифугування цукрових утфелів(2014) Мирончук, Валерій Григорович; Підгорний, Володимир Васильович; Кузьменко, Борис ВолодимировичРозглянуто вплив полідисперсності кристалів цукру в утфелі на товщину шару міжкристалевого розчину, що залишається на поверхні кристалів після його відділення в процесі відцентрового фільтрування на центрифугах. Від товщини цього шару залежить кількість води необхідної для промивання кристалів цукру. Запропоновані математична залежність для визначення маси залишкового міжкристалевого розчину на поверхні кристалів цукру після відділення від цукрового утфеля першого відтоку на центрифузі. The study focuses on the influence of sugar crystal polydispersity in massecuite on the interstitial liquor density that is left on the crystal surface after its separating in the result of centripetal and centrifugal filtering. This layer density determines water quantity required to wash sugar crystals. The study suggests a mathematical relation to calculate the mass of the residual interstitial liquor on the surface of sugar crystals after centrifugation separating of the first runoff from massecuite.Документ Процеси і апарати для сатурації дефекованого соку(2015) Підгорний, Володимир Васильович; Васильківський, Костянтин ВікторовичЗабезпечення конкурентоспроможності виробленого в Україні цукру на внутрішньому і зовнішньому ринках та раціональне влаштування виробництва кристалічної цукрози є актуальним завданням сьогодення, пов’язаним з якістю продукції цукрових заводів та її собівартістю. Ensuring the competitiveness of manufactured in Ukraine sugar in the domestic and foreign markets and rational arrangement of crystalline sucrose production is an urgent task today related to the quality of sugar mills and its cost.Документ Пружні властивості газорідинних середовищ і генерування пульсаційних режимів(2015) Підгорний, Володимир Васильович; Васильківський, Костянтин Вікторович; Максименко, Ірина ФаддеївнаГазорідинні середовища притаманні значній кількості харчових і мікробіологічних середовищ. До їх числа відносяться технології очищення дифузійного соку цукрових заводів. Перелік операцій в них стосується попередньої дефекації, основної дефекації, першої сатурації, дефекації перед другою сатурацією, сульфітації, фільтрування соків та ін. Названі процеси відбуваються в певній послідовності з метою максимально досяжного видалення нецукрів. Gas-liquid environment inherent in large quantities of food and microbiological media. These include technology for juice sugar mills. The list of operations concerns the preliminary defecation, defecation basic, first carbonation, defecation before the second carbonation, sulfitization filter the juice and others. The above processes occur in sequence in order to maximize removal netsukriv attainable.