Перегляд за Автор "Раєв, Олексій"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Розширення асортименту м’ясний січених напівфабрикатів з використанням соєвих білків(2014) Страшинський, Ігор Мирославович; Раєв, Олексій; Фурсік, Оксана Петрівна; Горбач, Олександр ЯрославовичРозроблено рецептури люля-кебаб з соєвими білками «Майсол» і м’ясом птиці механічного обвалювання. На основі органолептичної оцінки та визначення фізико-хімічних і мікробіологічних показників, біологічної цінності, функціонально-технологічних властивостей доведено доцільність використання білків серії «Майсол» і м’яса птиці механічного обвалювання у технології м’ясних січених напівфабрикатів. It has been developed recipes of lula-kebab with soy protein "Maysol" and with mechanically deboned poultry meat. On the basis of organoleptic evaluation and determination of physico-chemical and microbiological indicators, biological value, functional and technological properties it has been proven the feasibility of using proteins of series "Maysol" and mechanically deboned poultry meat in technology semi-finished products.