Перегляд за Автор "Романюк, Євген Олегович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспективи використання горіхової сировини у харчовій індустрії(2022) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Романюк, Євген Олегович; Ліпінський, Кирило АндрійовичНа сьогоднішній день вживання населенням білка є дефіцитним як в кількісному, так і в якісному відношенні. Серед можливих шляхів вирішення цієї проблеми головне і вирішальне місце належить залученню резерву білків рослинного походження. Нестачу білка в раціоні можливо ліквідувати за рахунок використання нетрадиційних джерел рослинного походження. To date, the population's consumption of protein is in short supply both quantitatively and qualitatively. Among the possible ways to solve this problem, the main and decisive place is to attract a reserve of plant proteins. Lack of protein in the diet can be eliminated through the use of non-traditional sources of plant origin.Документ