Перегляд за Автор "Савич, Сергій Валентинович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Можливості використання волоських горіхів у виробництві консервованих продуктів(2019) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Савич, Сергій ВалентиновичДосліджено хімічний склад волоських горіхів різних сортів. Підібрано оптимальні параметри обсмажування горіхів. На основі отриманої горіхової пасти фруктів та овочів, розроблено ряд продуктів – соуси, пасти, приправи The chemical composition of walnuts of different varieties is investigated. The optimum parameters of roasting nuts are selected. On the basis of the received fruit and vegetable paste, a series of products - sauces, pastes, seasoningsДокумент Овочеві снеки – здорова та швидка їжа(2019) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Ахмедлі, Ілля Рашидович; Савич, Сергій ВалентиновичВ роботі доведено можливість виробництва снеків з різних видів овочевих культур. Визначено оптимальні способи попередньої обробки для кожного овочу та встановлені оптимальні параметри процесу сушіння. The work proves the possibility of producing snacks from different species vegetable crops. The optimal methods of pre-processing for each are determined vegetables and the optimum parameters of the drying process are setДокумент Шляхи подолання йододефіциту у дітей(2020) Савич, Сергій Валентинович; Микиша (Жвава), Марія Володимирівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаВ роботі було розроблено ряд продуктів з поєднанням овочевої та фруктової сировини та морської капусти. Розроблені страви можуть бути рекомендовані до вживання дітям з йодною недостатністю та захворюваннями щитовидної залози. The paper was developed a number of products with a combination of vegetable and fruit raw seaweed. Developed dishes can be recommended for use in children with iodine deficiency and thyroid disease.