Перегляд за Автор "Савченко, Валентин Валентинович"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Кава-брейк - “їжа для розуму”(2015) Кравчук, Наталія Миколаївна; Савченко, Валентин Валентинович“Їжа для розуму” (Brain Food) - це нова концепція, яку розробив Radisson Blu для зустрічей і конференцій, щоб допомогти підтримувати рівень зосередженості делегатів протягом усіх подій. “Їжа для розуму”- інноваційне рішення з організації харчування, розроблене фаховими шеф-кухарями та дієтологами. У меню включено свіжі, добре збалансовані продукти, переважно місцевого походження, з низьким вмістом жиру і цукру: риба, хліб з цільного зерна, фрукти і овочі - все це підтримує стабільний рівень цукру в крові й дозволяє учасникам конференції побороти можливе хвилювання та зберігає високу концентрацію уваги. "Food for thought" (Brain Food) - a new concept that has developed Radisson Blu for meetings and conferences to help maintain the level of concentration delegates throughout the event. "Food for thought" - innovative solutions Catering designed professional chefs and nutritionists. The menu includes fresh, well-balanced foods, mostly of local origin, low in fat and sugar, fish, wholegrain bread, fruit and vegetables - all support stable blood sugar levels and allow conference participants to overcome possible unrest and maintains a high concentration attention.Документ Технічне оснащення сучасних конференц-залів готелів ділового призначення(2014) Кравчук, Наталья Николаевна; Савченко, Валентин ВалентиновичНайбільш раціональний підхід при плануванні бюджету на конференц- обладнання для залу - складання профілю заходів, які, найімовірніше, там будуть проводитися. На вибірку конференц-послуг впливають: цільова аудиторія, розмір залів і їх кількість, розташування готелю, обсяг номерного фонду, наявність ресторану. The most rational approach to budget planning for the conference equipment room - profiling measures that are likely to be there carried out. In the sample of conference services affect: the target audience size halls and their number, the location of the hotel, the volume number of rooms, availability restaurant.Документ Удосконалення обліку як провідного інформаційного ресурсу управління виробничим підприємством в сучасних умовах(2014) Савченко, Валентин Валентинович; Темчишина, Юлія ЛеонідівнаРеалії сьогодення, що тісно пов'язані з соціально-економічними глобалізаційними процесами, постійно вимагають прийняття виважених управлінських рішень: впровадження інноваційних технологій, організації випуску нової конкурентоспроможної продукції, виходу на нові міждержавні та міжнародний ринки, забезпечення належної якості продукції, тощо. The realities of the present, which is closely related to socio-economic globalization processes, constantly demand make informed management decisions, implementing innovative technologies of production of new competitive products, entering new interstate and international markets, to ensure the quality of products, and so on.Документ Устройство для группирования и подачи изделий (Авторское свидетельство № 1346493)(1987) Волчко, Анатолий Иванович; Кривопляс, Александр Павлович; Сторижко, Иосиф Иванович; Савченко, Валентин Валентинович; Пономаренко, Валерий Николаевич; Борисенко, Юрий Михайлович; Норенко, Анатолий Назарович; Любимов, Валерий МихайловичИзобретение относится к упаковочной техники. Целью изобретения является упрощение конструкции. Это достигается путем исключения отдельного отсекателя. The invention relates to packaging technology. The aim of the invention is the simplified design. This is achieved by eliminating single bulb.Документ Інноваційні технології конференц-сервісу в готельному господарстві(2014) Савченко, Валентин Валентинович; Кравчук, Наталія МиколаївнаНайбільш затребуваним і прибутковим в готельному сервісі сьогодні є конференц-сервіс. Готелі, які розташовують на своїй базі конференц-зали, мають можливість проводити різні конференції, виставки та тренінги для персоналу. Забезпечення 60-65% завантаження лише завдяки бізнес туристам - цілком реальна перспектива для готелю. The most popular and profitable service in the hotel is now a conference service. Hotels that are placed on its base conference rooms, are able to produce various conferences, exhibitions and training for staff. Providing 60-65% CPU only due to business travelers - a very real prospect for the property.