Перегляд за Автор "Салов, Климентій Миколайович"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Композиція для виготовлення напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 56281)(2011) Пешук, Людмила Василівна; Салов, Климентій МиколайовичВ основу корисної моделі поставлено задачу створення нової композиції для виготовлення напівфабрикатів шляхом зміни складу компонентів і співвідношення між ними отримати продукт з підвищеними органолептичними і дієтичними властивостями, та підвищити термін зберігання в замороженому вигляді. The basis of the utility model on the task of creating a new composition for the manufacture of semi-finished products by changing the composition of components and the relationship between them to obtain a product with improved organoleptic and dietary properties, and increase shelf life in frozen form.Документ Композиція для виготовлення напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 56283)(2011) Пешук, Людмила Василівна; Салов, Климентій МиколайовичВ основу корисної моделі поставлено задачу створення нової композиції для виготовлення напівфабрикатів шляхом зміни складу компонентів і співвідношення між ними отримати продукт з підвищеними органолептичними і дієтичними властивостями, та підвищити термін зберігання в замороженому вигляді. The basis of the utility model on the task of creating a new composition for the manufacture of semi-finished products by changing the composition of components and the relationship between them to obtain a product with improved organoleptic and dietary properties, and increase shelf life in frozen form.Документ Композиція для виготовлення напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 56285)(2011) Пешук, Людмила Василівна; Салов, Климентій МиколайовичВ основу корисної моделі поставлено задачу створення нової композиції для виготовлення напівфабрикатів шляхом зміни складу компонентів і співвідношення між ними отримати продукт з підвищеними органолептичними і дієтичними властивостями, та підвищити термін зберігання в замороженому вигляді. The basis of the utility model on the task of creating a new composition for the manufacture of semi-finished products by changing the composition of components and the relationship between them to obtain a product with improved organoleptic and dietary properties, and increase shelf life in frozen form.Документ Композиція для виготовлення напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 56286)(2010) Пешук, Людмила Василівна; Салов, Климентій МиколайовичВ основу корисної моделі поставлено задачу створення нової композиції для виготовлення напівфабрикатів шляхом зміни складу компонентів і співвідношення між ними отримати продукт з підвищеними органолептичними і дієтичними властивостями, та підвищити термін зберігання в замороженому вигляді. The basis of the utility model on the task of creating a new composition for the manufacture of semi-finished products by changing the composition of components and the relationship between them to obtain a product with improved organoleptic and dietary properties, and increase shelf life in frozen form.Документ Технологія нутрієнтно-адекватних продуктів з використанням нетрадиційної сировини у геродієтичному харчуванні(2011) Пешук, Людмила Василівна; Салов, Климентій Миколайович; Галенко, Олег ОлександровичРозроблено технологію напівфабрикатів, зокрема фрикадельок, з використанням нетрадиційної рослинної сировини (материнка, м’ята, кропива, кора дуба), з метою подовження терміну зберігання їх в охолодженому та замороженому вигляді. Для визначення харчової цінності продукту досліджено амінокислотний склад білків. З метою визначення залишкової кількості вітамінів у фрикадельках після термічної обробки проведено якісне та кількісне визначення вітамінного складу готових напівфабрикатів. Technology of ready-to-cook foods is developed, in particular meat-balls, with the use of untraditional digister (origanum, mint, nettle, bark of oak), with the purpose of lengthening of shelf-life them in a frappe and frozen kind. For determination of food value of product investigational amino acid composition of albumens. With the purpose of determining the remaining amount of vitamins in meat-balls after heat treatment high-quality and quantitative determination of vitamin composition of the prepared ready-to-cook foods is conducted.