Перегляд за Автор "Салтанюк, В. М."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка поступає на виробництво пива(2012) Кошова, Валентина Миколаївна; Салтанюк, В. М.; Терлецька, Віта АльбертівнаГоловною метою даної науково-дослідної роботи було порівняти фізико-хімічний склад трьох видів води з вимогами до води, яка використовується у пивоварінні. Для дослідження були взяті зразки питної води з міського водогону, артезіанської свердловини та існуючої на підприємстві водопідготовки. Найкращою виявилась вода після водопідготвоки.Документ Методи очистки води від амонію(2012) Кошова, Валентина Миколаївна; Салтанюк, В. М.Наведені результати досліджень впливу амонію на процеси солодорощення і пивоваріння та видалення його шляхом нітрифікації. Встановлено, що за допомогою нітрифікації проводиться перетворення аміаку чи амонію в нітрати.Документ Підготовка води для парових котлів у пивоварній промисловості(2011) Кошова, Валентина Миколаївна; Салтанюк, В. М.Витрати теплової енергії при виробництві солоду та пива складають значну частину виробничих затрат. В даній роботі пропонується реконструювати схему водопідготовки води, яка використовується для парових котлів. Пропонується замінити один Na-катіонітовий фільтр на Н-катіонітовий і додатково встановити дегазатор для видалення вільної СО2.