Перегляд за Автор "Сенніков, Станіслав Анатолійович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив вакуумування та модифікованого газового середовища при пакуванні і зберіганні охолодженого м’яса(2016) Пасічний, Василь Миколайович; Храпачов, Олег Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Сенніков, Станіслав АнатолійовичВиробництво охолодженого м’яса нерозривно пов’язане з використанням новітніх технологій та застосуванням сучасних систем пакування, що дозволяє зберегти якісні споживчі властивості даного продукту протягом всього терміну його зберігання і реалізації. Вивчення процесів, що проходять при цьому, направлене на вдосконалення технології виробництва та пакування даного продукту.Документ Ефективні способи регулювання функціонально-технологічних показників харчових фабрикатів(2014) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Сенніков, Станіслав АнатолійовичПроведені дослідження можливості модифікації комплексу функціонально-технологічних і структурно-механічних показників м'ясовмісних систем показали ефективність дії наноматеріалів і ензимів в достатньо низьких концентраціях введення в склад білоквмісних систем. Past studies have the possibility of modifying complex functional and technological and structural and mechanical properties of m'yasovmisnyh showed the effectiveness of nanomaterials and enzymes sufficiently low concentrations introduction to composition bilokvmisnyh systems.Документ Обгрунтування попередньої цільової ферментації та умов термічного оброблення продуктів з м’яса птиці(2021) Гармаш, Дмитро Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Сенніков, Станіслав АнатолійовичПроведено аналіз використання фосфатів у складі продуктів з м’яса птиці для зменьшення втрат та збільшення вмісту вологи.Документ Цільова ферментація виробів з м’яса птиці(2022) Гармаш, Дмитро Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Сенніков, Станіслав АнатолійовичОписано доцільність використання фосфатів у технології продуктів з м’яса птиці.