Перегляд за Автор "Сичинська, Д."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення впливу полісахаридів льону на хлібопекарські властивості тіста(2015) Сичинська, Д.; Корж, Тамара ВолодимирівнаВодні екстракти полісахаридів насіння льону з різним вмістом сухих речовин дещо по різному впливають на властивості тіста. В серії дослідів з використанням розчинів полісахаридів з вищим вмістом сухих речовин відмічається зростання газоутримуючої здатності тіста порівняно із цими показниками, для тіста з додаванням полісахаридів низької густини. Flax seeds polysaccharides aqueous extracts with different content of dry matter effect the properties of the dough slightly different. In a series of experiments using polysaccharide solutions with higher solids content an increase in dough gas-retaining capacity is noted as compared to those parameters for low-density polysaccharides content dough.