Перегляд за Автор "Слюсаренко, О. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз проблеми очищення газопилових викидів у м’ясній промисловості(2001) Перехватова, Н. В.; Слюсаренко, О. В.В повітря робочого цеху м’ясокомбінатів надходять: аміак, сірководень,фенол, кетони, сажа, меркаптани, оксид вуглецю, діоксид сірки, пил тощо. Ці речовини наносять значну шкоду здоров’ю людини та навколишньому середовищу. Проводився аналіз методів очищення потоків від пилу та неприємного пахучих речовин, розглядається переваги та недоліки пилогазоочисних установок, робляться висновки про ефективність їх застосування для очищення викидів, що утворюються при різних технологічних процесах.Документ Джерела утворення та характеристика стічних вод олієжирових підприємств(Слюсаренко, О. Джерела утворення та характеристика стічних вод олієжирових підприємств / О. Слюсаренко, А. Рибак, А. І.Салюк // 66-а студ. наук. конф.: програма і тези доп., 18-20 квіт. 2000 р., м. Київ / Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2000. – Ч. 2, №16., 2000) Слюсаренко, О. В.; Рибак, Аліна Олегівна; Салюк, Анатолій ІвановичРозглядаються джерела утворення стічнох вод на олієжирових підприємствах. Заданими ГідроХарчПрому-3 при переробці 1 тонни насіння в олієекстракціному виробництві утворюється 3.1 м3 стічних вод, гідрогенізаційному – на 1 тонну продукції – 8.3 м3, рафінування – 3 м3, виробництва маргарину – 4.2 м3, майонезу – 5 м3, миловаренного виробництва 9.3 м3 . Один завод за день скидає близько 4000 м3.Вміст жиру 200мг/л, тобто 800 кг жиру. The sources of the formation of oil and fat waste water on plants. ByAccording HidroHarchPromu-3 during processing 1 ton of seed production oliyeekstraktsinomu produced 3.1 m3 of wastewater hydrogenation - 1 ton - 8.3 m3, refining - 3 m3, margarine - 4.2 m3, mayonnaise - 5 m3 soap of 9.3 m3. One plant per day is shedding about 4,000 m3.Vmist fat 200 mg / l, ie 800 kg fatДокумент Перероблення відходів рослинного походження з отриманням біогазу(2002) Слюсаренко, О. В.; Салюк, Анатолій ІвановичПри переробці рослинних продуктів утворюється до 30% відходів. Розглядається проведення метанової ферментації на різних відходах рослинного походження. Перший етап переробки включає подрібнення та гідроліз 5%-м розчином сульфатної кислоти чи 10%-м розчином гідроксиду натрію з наступною нейтралізацією. Другий етап – анаеробне зброджування. Максимальний вихід біогазу було отримано з відходів картоплі та капусти. During the processing of plant products produced up to 30% of waste. Is seen holding a methane fermentation at different waste plant. The first stage of processing involves crushing and hydrolysis of 5% solution of sulfuric acid and 10% sodium hydroxide solution, followed by neutralization. The second stage - anaerobic digestion. The maximum yield of biogas was obtained from waste potatoes and cabbage.