Перегляд за Автор "Сопієва, Тетяна Азатівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання хурми і шоколаду в технології напоїв на молочній основі в закладах ресторанного господарства(2013) Сопієва, Тетяна Азатівна; Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаЗа якісними показниками кисломолочний напій з додаванням хурми та шоколаду відповідає вимогам, які передбачені для кисломолочних напоїв, його можна рекомендувати для використання в технології продукції ресторанного господарства. Its quality milk drink with added chocolate persimmon and meet the requirements provided for dairy drinks, it can be recommended for use in production technologies restaurants.Документ Розроблення способу виробництва вітамінізованого йогурту для дитячого харчування(2014) Сопієва, Тетяна Азатівна; Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаСпоживання йогуртів для дітей рекомендовано з 8-місячного віку. В добовому раціоні дітей від 1 до 3 років молоко та кисломолочні продукти повинні складати в середньому 600 мл, а у віці з 3 до 7 років - 200 мл йогурту чи кефіру. Використання вітамінізованих йогуртів у раціонах харчування дітей сприятиме нормальному росту і розвитку, функціонуванню органів і систем, підвищуватиме резистентність організму. Consumption of yogurt is recommended for children from 8 months of age. In the daily diet of children aged 1 to 3 years of milk and dairy products should form an average of 600 ml, and at the age of 3 to 7 years - 200 ml yogurt or kefir. Use fortified yogurt in the diet of children contribute to normal growth and development, and operation of systems will increase resistance.