Перегляд за Автор "Супруненко, І. О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Морозиво з глюкозо-фруктозними сиропами(2009) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Супруненко, І. О.Розроблена технологія морозива з цукрозамінником – глюкозо-фруктозним сиропом та сиром кисломолочним знежиреним. Визначено органолептичні і фізико-хімічні показники розробленого виду морозива. Досліджено динаміка зміни якісних показників морозива протягом гарантованого терміну зберігання. The technology of ice cream with sweetener - glucose-fructose syrup, nonfat yogurt and cheese. Defined organoleptic and physico-chemical characteristics of the developed type of ice cream. The dynamics of changes in quality indicators cream for a guaranteed shelf life.