Перегляд за Автор "Таволжан, Алла Анатоліївна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження мікроелементного складу екстракту лаванди методом ICP/MS(2024) Таволжан, Алла Анатоліївна; Бойчук, Тетяна Михайлівна; Мілюкін, Михайло ВасильовичВстановлено, що зразки екстрактів лаванди містять достатню кількість життєво–необхідних мікроелементів, при цьому вміст токсичних елементів не несе загрози.Документ Дослідження особливостей екстрагування катехінів при заварюванні зеленого чаю(2014) Ладонько, Марина; Ярош, Анастасія Андріївна; Таволжан, Алла Анатоліївна; Бондаренко, Світлана ПетрівнаМетою дослідження було вивчення залежності кількості катехінів у водних екстрактах від сорту чаю, наявності смакових добавок, умов заварювання тощо. The aim of the study was to investigate the dependence of catechins in aqueous extracts of teas, available flavorings, brewing conditions and so on.Документ Отримання екстракту та ефірної олії лаванди на апараті клевенджера та їх характеристика(2023) Таволжан, Алла Анатоліївна; Бойчук, Тетяна МихайлівнаВ лабораторних умовах отримано продукти екстракції з сухих квітів лаванди різними розчинниками на апараті типу Клевенджера. Розроблено рецептури емульсійного крему, лосьйону та тоніку з продуктів екстракції лаванди.Документ Розроблення технології отримання екстракту лаванди (Lavandula 17 angustifolia Mill) та його застосування у косметичних засобах(2024) Таволжан, Алла Анатоліївна