Перегляд за Автор "Тарадай, Тетяна Миколаївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження фізико-хімічних властивостей борошна з вівсяного солоду(2012) Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Тарадай, Тетяна Миколаївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна ОлександрівнаУдосконалення технології здобного печива з підвищеним вмістом незамінних амінокислот, макро- та мікронутрієнтів, інших біологічно-активних компонентів. Додавання солодового борошна сприятиме накопиченню мальтози і глюкози завдяки гідролізу крохмалю під дією амілолітичних ферментів, що дозволяє зменшити вміст цукру в борошняних кондитерських виробах. Improving technology butter cookie with a high content of essential amino acids, macro-and micronutrients and other bioactive components. Adding malt flour contribute to the accumulation of maltose and glucose through hydrolysis of starch under the action of amylolytic enzymes, which can reduce the sugar content in pastry products.Документ Печиво вівсяне (Деклараційний патент на корисну модель № 72044)(2012) Оболкіна, Віра Іллівна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Тарадай, Тетяна Миколаївна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Ковбаса, Володимир МиколайовичПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру печива вівсяного. Печиво вівсяне, що містить борошно пшеничне, цукор-пісок, маргарин, повидло, ароматизатор, соду питну, сіль, яке відрізняється тим, що у рецептурний склад додається борошно з неферментованого вівсяного солоду. Utility model patent. A recipe oatmeal cookies. Oatmeal Cookies containing wheat flour, sugar, margarine, jam, flavor drinking soda, salt, characterized in that the composition is added prescription unfermented flour with oat malt.Документ Печиво вівсяне (Патент на винахід № 100483)(2012) Оболкіна, Віра Іллівна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Тарадай, Тетяна Миколаївна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Ковбаса, Володимир МиколайовичЗапропоновано рецептуру печива вівсяного. Печиво вівсяне, що містить борошно пшеничне, цукор-пісок, маргарин, повидло, ароматизатор, соду питну, сіль, яке відрізняється тим, що у рецептурний склад додається борошно з неферментованого вівсяного солоду.