Перегляд за Автор "Тимченко, Оксана Андріївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання кріопротекторів при виготовленні посічених напівфабрикатів(2016) Скочко, Олексій Іванович; Тимченко, Оксана АндріївнаАналіз вітчизняної літератури дозволяє стверджувати, що виробництво м’ясних заморожених напівфабрикатів знаходиться на стадії планомірного зростання та має достатньо великий потенціал для розвитку. Одним із технологічних прийомі розв’язання проблеми пов’язаної зі станом м’ясної сировини після холодильного зберігання, є застосування харчових добавок, кріопротекторна дії яких пов'язаний зі зміною аморфної структури всередині продукту і зменшенням центрів кристалізації, що є особливо важливо для м’ясопродуктів глибокої заморозки і довготривалого холодильного зберігання. The analysis of domestic literature suggests that the production of meat frozen semi-finished products is at a stage of systematic growth and has a sufficiently large potential for development. One of the technological methods of solving the problem associated with the state of meat raw materials after refrigeration is the use of dietary supplements whose cryoprotective effects are associated with a change in the amorphous structure within the product and a decrease in the centers of crystallization, which is especially important for deep frozen products and long-term refrigerated storage.Документ М’ясний січений напівфабрикат з використанням кріопротектора (Патент на корисну модель № 121750)(2017) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Тимченко, Оксана Андріївна; Скочко, Олексій ІвановичМ'ясний січений напівфабрикат з використанням кріопротектора включає м'ясо котлетне свиняче, хліб з пшеничного борошна, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, цибулю ріпчасту свіжу. Додатково містить суху молочну сироватку, м'ясо кролів охолоджене, а також глобін крові Vepro 95 HV. Meat cut broth using cryoprotectant includes meat cutlet pork, bread made from wheat flour, bread crumble pan, salt dish, ground black pepper, fresh onion bulb. Additionally contains dry whey, chilled meat of rabbits, as well as the blood globin Vepro 95 HV.