Перегляд за Автор "Тищук, Оксана"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Імбир - перспективна сировина для виробництва сушених продуктів(2017) Зварич, Тамара; Тищук, Оксана; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаКорінь імбиру є цінним природним джерелом вітамінів,мінеральних речовин та ефірних олій. Порошок з кореню імбиру, одержаний шляхом сушіння в полі НВЧ має високі органолептичні та фізико-хімічні показники, що дає можливість його використання при виробництві харчових продуктів та напоїв із визначеними антиоксидантними та протимікробними властивостями. Ginger root is a valuable natural source of vitamins, minerals and essential oils. Powdered ginger root, obtained by microwave drying in the field has high organoleptic and physical-chemical properties, which allows its use in the manufacture of food and beverages with certain antioxidant and antimicrobial properties.