Перегляд за Автор "Хлусова, Карина Юріївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Підбір молочної основи для розроблення сухих багатокомпонентних концентратів для хлібобулочних виробів(2018) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Білик, Олена Анатоліївна; Хлусова, Карина Юріївна; Осадча, Дарья ІгорівнаРозглянуто можливість використання сухої молочної сироватки збагаченої магнієм та манганом у виробництві сухих багатокомпонентних молоковмісних концентратів для хлібобулочних виробів. Встановлено, що застосування концентрату сироваткового білкового сухого подовжує тривалість свіжості хлібобулочних виробів та підвищують харчову цінність. The possibility of using whey enriched with magnesium and manganese in the production of dry multicomponent milk-containing concentrates for bakery products is considered. It has been established that the use of whey protein dry concentrate extends the duration of the freshness of bakery products and increases the nutritional value.Документ Функціонально-технологічні властивості сухих багатокомпонентних концентратів для хлібобулочних виробів на основі молочної сироватки(2018) Хлусова, Карина Юріївна; Васильченко, Тетяна Олександрівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Білик, Олена АнатоліївнаРозглянуто можливість використання сухої молочної сироватки збагаченої магнієм та манганом у виробництві сухих багатокомпонентних молоковмісних концентратів для хлібобулочних виробів. Розроблено рецептуру сухого багатокомпонентного молоковмісного концентрату для хлібобулочних виробів. The possibility of using whey enriched with magnesium and manganese in the production of dry multicomponent milk-containing concentrates for bakery products is considered. The formulation of a dry multicomponent milk-containing concentrate for bakery products has been developed.