Перегляд за Автор "Христенко, Вікторія Леонідівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Оптимізація сумішей за симплекс-ґратчастими планами Шаффе(2019) Чорний, Валентин Миколайович; Попова, Наталія Вікторівна; Мисюра, Тарас Григорович; Христенко, Вікторія ЛеонідівнаЗастосовано математико-статистичні методи аналізу з метою отриманих рівнянь регресії та діаграм залежностей вмісту вихідних параметрів, а саме вмісту вітаміну С, β-каротину, титрованої кислотності та органолептичної оцінки від співвідношень джемів шляхом симплексної системи координат. Математичним шляхом вирішено рівняння регресії оптимального співвідношення складу начинки для отримання максимального вмісту вихідних параметрів в готовому глазурованому сирку. The mathematical and statistical methods of analysis were used to obtain the regression equations and diagrams of dependencies of the contents of the initial parameters, namely, the content of vitamin C, β-carotene, titrated acidity and organoleptic evaluation of the ratio of jams by a simplex system of coordinates. Mathematically, the regression equation of the optimal parity ratio of the filling is solved to obtain the maximum content of the initial parameters in the finished glazed jelly.