Перегляд за Автор "Цвєткова, В. А."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Безперервний спосіб приготування рідких опар з використанням стисненого повітря і води під тиском(2011) Чепелюк, Олена Олександрівна; Чепелюк, Олександр Миколайович; Цвєткова, В. А.На підприємствах хлібопекарської промисловості для покращення якості продукції доцільно використовувати двофазний метод тістоприготування з використанням рідких опар. Більш ефективним є безперервний спосіб приготування опари і тіста. Перспективним напрямком приготування рідких опар є застосування обладнання, в якому використовується енергія стисненого повітря і води, яка подається під тиском. На перебіг процесу впливають геометричні параметри установки, тиск, температура, витрата рідких компонентів, характеристика форсунок. Запропонований спосіб приготування рідких опар може бути використаний як на невеликих, так і на потужних промислових підприємствах. To improve product quality in the baking industry factories is advisable to use a two-phase dough preparation method using liquid sponge dough. The continuous method of sponge and dough preparation is more effective. One promising tendency of liquid dough sponge preparation is application equipment, which uses the energy of compressed air and water supplied under pressure. The geometric parameters of pilot device, pressure, temperature, flow liquid components, nozzles characteristics affect In the course of the process. The proposed method of liquid dough sponge preparation can be used both in the mini-bakery and in the power industrial enterprises.Документ Використання технології Rapidojet для приготування рідких опар(2010) Чепелюк, Олена Олександрівна; Цвєткова, В. А.Виконано аналіз сучасних двофазних способів приготування тіста, одним з яких є технологія Rapidojet. Визначені фактори, які суттєво впливають на якість рідких тістових напівфабрикатів. Наведені переваги розглянутого способу. Analys of modern two-phase methods of the dough preparation was performed. One of them is the Rapidojet technology. The factors that significantly affect the quality of liquid semi-finished products were defined. Advantages of this method are presented.Документ Моделирование процесса замеса жидких опар(2011) Шпак, Максим Сергеевич; Чепелюк, Елена Александровна; Цвєткова, В. А.Основной задачею при проектировании нового пищевого оборудования есть создание наиболее эффективных машин и аппаратов, которые обеспечат наименьшие энергозатраты и повысит качество готовой продукции. The main challenge in designing a new food processing equipment is the creation of the most efficient machines and devices that will provide the lowest energy consumption and improve the quality of the finished product.Документ Моделювання процесу замісу рідких опар(2010) Чепелюк, Олена Олександрівна; Чепелюк, Олександр Миколайович; Шпак, Максим Сергійович; Цвєткова, В. А.Наведено результати моделювання процесу змішування компонентів під час приготування рідких опар, який здійснюється з використанням енергії потоків повітря і води під тиском. Визначено раціональні значення швидкостей подачі компонентів, досліджено дисипацію енергії в апараті. The modelling results of ingredient mixing process during liquid sponge preparation has been presented. Rational values of ingredients advance speed are defined, energy dissipation is investigated.