Перегляд за Автор "Циганков, Сергій Петрович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Можливість використання нетрадиційних кормових домішок в тваринництві(1998) Циганков, Сергій Петрович; Грек, Олена Вікторівна; Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаВ статті представлені нові можливості використання нетрадиційних домішок в тваринництві, були досліджені які відходи можуть бути використані як додаткове джерело кормових продуктів. The article presents new possibilities of using non-traditional impurities in livestock, and it was investigated which waste can be used as an additional source of fodder products.Документ Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)(2012) Українець, Анатолій Іванович; Хомічак, Любомир Михайлович; Савченко, Олександр Аркадійович; Циганков, Сергій Петрович; Грек, Олена ВікторівнаНаціональний стандарт відповідає ІSO 2920:1986 Whey cheese - Determination of dry matter content (Reference method) (Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.Документ Спосіб виробництва молочного білково-ягідного продукту (Патент на корисну модель № 147377)(2021) Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Олена Вікторівна; Циганков, Сергій Петрович; Пшенична, Тетяна Володимирівна; Привиденцева, Олена Олександрівна; Очколяс, Олена МиколаївнаСпосіб виробництва молочного білково-ягідного продукту включає нормалізацію, пастеризацію, коагуляцію молочних білків, відділення сироватки, самопресування, охолодження, фасування. Як коагулянт використовують кавітаційно оброблену чорничну пасту у кількості 5-9 % до маси молока, за температури коагуляції 75±2 °C і з витримкою 3-5 хвилин.