Перегляд за Автор "Чемен, Юлія Олегівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження вишуканої української кухні часів гетьманської України(2016) Чемен, Юлія Олегівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Бондар, Наталія ПетрівнаДосліджена українська кухня часів Гетьманської України. Знайдено унікальні описи вишуканих напоїв і страв. Проаналізовано матеріали з описами прийомів та бенкетів вельмож. Визначений спосіб сервірування столів, спеціальний посуд та столові прибори того часу. Окреслено вимоги щодо оформлення парадної їдальні гетьманів. Studied Ukrainian cuisine of Hetmanate Ukraine times. It’s founded unique descriptions of fine food and drinks. It’s analyzed the material with descriptions of receptions and banquets for the nobility. It’s identified ways of serving tables, special dishes and cutlery at the time. It’s marked requirements for registration of the grand dining room for Hetman.Документ Організація обслуговування в готельних номерах(2012) Чемен, Юлія Олегівна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаДля здійснення обслуговування в номері готелю на більш високому рівні доцільно створювати не лише спеціалізовані бригади офіціантів, які підпорядковуються закладам на поверхах, а й цілком автономну службу "Room service", де детально пророблений, задекларований та затверджений технологічний ланцюг надання даної послуги може сприяти отриманню значного економічного ефекту. To implement the service in a hotel room on a higher level it is advisable to create not only a special brigade of waiters who obey facilities on floors but completely autonomous service "Room service", which details researched, declared and approved technological chain providing this service can contribute to obtaining significant economic effect.