Перегляд за Автор "Череда, Володимир Вікторович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Бродильно-формувальний агрегат (Патент на винахід №59060)(2003) Теличкун, Володимир Іванович; Сандул, Олена Олександрівна; Теличкун, Юлія Станіславівна; Череда, Володимир ВікторовичЗ метою створення економічно ефективного обладнання, яке поєднує в собі функції виброджування і формування, розроблена конструкція агрегату, що складається з робочої камери, нагнітального поршневого органу і формувального елемента. Агрегат відрізняється тим, що робоча камера використовується як ємність для бродіння тістового напівфабрикату під тиском до етапу його формування. To create cost-effective equipment, which combines the functions of a fermentation and forming the unit design is developed. It consists of a processing chamber, a molding piston part and a forming element. Unit differs that the processing chamber is used as a container for semifinished product fermentation under pressure before the stage of its forming.Документ Стан інноваційної діяльності підприємств хлібопекарної промисловості(2010) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Федулова, Ірина Валентинівна; Череда, Володимир ВікторовичІнноваційний розвиток є рушійною силою, яка спроможна забезпечити економічну незалежність України, подолати розрив із розвиненими державами. Дослідження результатів інноваційного розвитку хлібопекарної промисловості та порівняння її із іншими галузями допоможе визначити основні напрями її розвитку промисловості, на яких потрібно зосередити свої зусилля сьогодні, щоб отримати бажаний результат завтра. Innovative development is the driving force that to secure economic independence of Ukraine, bridge the gap with developed countries. research the results of the development of baking industry and its comparison with other sectors will determine the main directions of development of industry, you want to focus today to get the desired result tomorrow.Документ Стан інноваційної діяльності підприємств хлібопекарної промисловості(2010) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Федулова, Ірина Валентинівна; Череда, Володимир ВікторовичВ статті досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної активності підприємств хлібопекарної промисловості за видами економічної діяльності, інноваційних впроваджень і інноваційної продукції, що впроваджується. This paper examines the current situation and main trends of innovative activity of the baking industry by sector, innovative implementations and innovative products being introduced.Документ Інтенсифікація процесу бродіння(2003) Сандул, Олена Олександрівна; Теличкун, Володимир Іванович; Череда, Володимир ВікторовичЗапропоновано інтенсифікувати процес виробництва хліба шляхом бродіння тістових напівфабрикатів під тиском. Досліджено кінетику накопичення кислот в тісті, виготовленому за рецептурою плетінки при надлишковому тиску 50 – 200 кПа і атмосферному тиску. Отримана відповідна математична залежність. Визначено оптимальну величину тиску (приблизно 50 кПа), при якому накопичення передбаченої стандартом кислотності відбувається найшвидше. Asked to intensify the process of production of bread by the semi-fermentation test under pressure. The kinetics of accumulation of acid in the test, manufactured by compounding loaf at a pressure of 50 - 200 kPa and atmospheric pressure. The related mathematical relationship. The optimal pressure value (about 50 kPa) at which the accumulation of prescribed standard acidity faster.