Перегляд за Автор "Черноус, Катерина Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87802)(2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Манченко, Артем Ігорович; Черноус, Катерина ВікторівнаРозроблено м’ясний продукт запечений, що містить м'ясо куряче, на- шприцьоване розсолом, який містить в своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». A baked meat product that contains chicken meat, for shprytsovane brine containing incorporates salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "and the outside layer of the food additive" Brateks Decor".Документ Удосконалення технології січених напівфабрикатів профілактичного призначення(2013) Черноус, Катерина Вікторівна; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаРозроблені рецептури січених напівфабрикатів, які включають м'ясо різних видів тварин і птиці, харчові волокна, екструзійне борошно та інші інгредієнти. The recipe of chopped semi-finished foods, which include different sorts of animal and bird meat, dietary fiber, extrusion flour and other ingredients are developed.