Перегляд за Автор "Шалда, Ірина Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки(2016) Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Шалда, Ірина СергіївнаСтаттю присвячено розробці м’ясомістких січених напівфабрикатів. Наведено оцінку можливості використання м’яса качки та м’яса індика механічного обвалювання у рецептурах м’ясомістких січених напівфабрикатів. Досліджено зміни харчової цінності розроблених рецептур. Доведено покращення функціонально-технологічних властивостей дослідних фаршів на основі використання м’яса качки та м’яса індика механічного обвалювання.