Перегляд за Автор "Шамшур, Анна Григорівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання нетрадиційної сировини – алое вера в напоях(2019) Шамшур, Анна Григорівна; Польовик, Володимир Вікторович; Кравчук, Надія МиколаївнаПроведено дослідження по визначенню оптимальних параметрів приготування напоїв власного виробництва в закладах ресторанного господарства з використанням нетрадиційної сировини – соку алое вера, з метою надання їм лікувально-профілактичних властивостей. The research was conducted to determine the optimal parameters of the preparation of drinks of own production in the restaurants of restaurant industry using unconventional raw materials - aloe vera juice, in order to provide therapeutic and prophylactic properties.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131287)(2019) Шамшур, Анна Григорівна; Польовик, Володимир Вікторович; Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаСклад низькокалорійного білкового десерту, що містить яблучне пюре, яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що додатково містить сухий яєчний білок, пюре селери, клітковину льону, сироватку, як підсолоджувач введено глюкозно-фруктозний сироп. The composition of a low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white, a sweetener, which is distinguished in that it additionally contains dry egg white, celery puree, flax fiber, whey, glucose-fructose syrup is introduced as a sweetener.Документ Удосконалення технології десертів(2019) Шамшур, Анна Григорівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир ВікторовичРозроблено удосконалену технологію солодкої збивної страви – десерту «Самбук яблучно-селеровий» оздоровчого призначення. Для поліпшення структури десерту та харчової цінності в рецептурі використані молочна сироватка і клітковина льону. The advanced technology of sweet cut-off dish - dessert "Sambuk apple-celery" for health-improving purposes is developed. In order to improve the structure of the dessert and the nutritional value in the formulation used milk serum and fiber of flax.