Перегляд за Автор "Шелудько, Е. І."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Сучасний стан, проблеми та стратегія розвитку Харчової промисловості України до 2011 року(2003) Дейнеко, Людмила Вікторівна; Страшинська, Лариса Володимирівна; Коваленко, А. О.; Шелудько, Е. І.Проаналізовано сучасний стан розвитку харчової промисловості України на сучасному етапі, визначені основні проблеми щодо її функціонування та обґрунтовано стратегічні пріоритети діяльності галузі до 2011 року та індикатори досягнення пріоритетних завдань. The current state of the food industry in Ukraine at present, the basic problems in its functioning and reasonably strategic priorities of the industry by 2011 and Indicator priorities.Документ Інноваційний фактор забезпечення продовольчої безпеки(2004) Страшинська, Лариса Володимирівна; Коваленко, А. О.; Шелудько, Е. І.Дана стаття присвячена проблемам підвищення ролі інноваційного фактора у розвитку агропромислового виробництва на сучасному етапі становлення ринкової економіки. В умовах трансформації відносин в агропромисловому секторі економіки формування нового організаційно-економічного механізму спрямоване на створення конкурентного середовища в науково-технологічній сфері та визначення стимулів, що сприяють підвищенню конкурентоспроможності науково-технічної продукції та є необхідною умовою економічного зростання агропромислового виробництва та покращення стану продовольчої безпеки у країні. Given article is devoted to problems of increase of a role of the innovative factor in development of agroindustrial manufacture at the present stage of becoming of market economy. In conditions of transformation of relations in agroindustrial sector of economy formation of the new organizational - economic mechanism is directed on creation of the competitive environment and use of the scientific - technology factors assisting increase of competitiveness of production and are a necessary condition of economic growth of agroindustrial manufacture improvement of a condition of food safety in the country.