Перегляд за Автор "Шкраба, Марія Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання яблучних харчових волокон в технології безглютенового хліба(2018) Шкраба, Марія Володимирівна; Грицайова, Анна Олександрівна; Грищенко, Анна МиколаївнаБезглютеновий хліб містить мало харчових волокон, оскільки до його рецептури входить в основному крохмаль. Перспективною сировиною для збагачення безглютенового хліба харчовими волокнами можуть бути продукти переробки яблук, які містять у своєму складі харчові волокна. У роботі наведено результати дослідження впливу вичавок яблучних сушених українського виробництва та спеціально виготовлених яблучних харчових волокон іноземного виробництва.Документ Дослідження спектрів дифузного відбивання сухих молочних продуктів(2014) Белінська, Крістіна Олександрівна; Бреус, Ірина; Матвеева, Крістіна; Шкраба, Марія Володимирівна; Андрущук, Ірина Святославівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Фалендиш, Наталія ОлексіївнаПроведені дослідження дифузних спектрів відбивання в ближній інфрачервоній області виявили суттєві відмінності в спектральному розподілі для козиного, овечого та кобилячого сухого молока і дали можливість поводити якісний аналіз. Past studies of diffuse reflectance spectra in the near infrared region revealed significant differences in the spectral distribution for goat, sheep and mare's milk and made it possible to conduct a qualitative analysis.