Перегляд за Автор "Шурда, Наталія"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання плодово-ягідної та пряно-ароматичної сировини для отримання соусу оздоровчого призначення(2014) Шурда, Наталія; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаПюре із аличі, журавлини, яблук і композиційна суміш листя смородини, шипшини та пелюстки суданської троянди містять комплекс біологічно активних речовин (вітамінів, мінеральньїх речовин, пектинових речовин, фенольних сполук), що дозволяє їх рекомендувати в якості основних інгредієнтів для виробництва соусу оздоровчого призначення. Puree of plum, cranberry, apple and blend composition currant leaves, rose hips and rose petals Sudanese complex containing biologically active substances (vitamins, mineralnyih substances, pectin, phenolic compounds) that allows them to recommend as the main ingredient for the production of sauce recreational purposes.Документ Соус оздоровчого призначення на плодово-ягідній основі з додаванням пряно-ароматичної сировини(2014) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Шурда, НаталіяАсортимент сучасних соусів та традиційні технології їх отримання не дозволяють максимально зберегти біологічно активні речовини рослинної сировини, а продукти не завжди відзначаються високими показниками якості. Range of modern and traditional technologies sauces receive them do not allow to preserve the biologically active substances of plant raw materials and products are not always of high quality parameters.