Перегляд за Автор "Яблонська, Ірина Олексіївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Склад пісочного печива «Аронія» (Патент на корисну модель № 94940)(2014) Яблонська, Ірина Олексіївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор ФедоровичСклад пісочного печива, який відрізняється тим, що як цукор використовується цукрова пудра і додатково вноситься горобинове борошно. The composition of shortbread is characterized in that the powdered sugar is used as sugar and ash flour is added.Документ Технологічні властивості плодоягідних порошків(2014) Яблонська, Ірина Олексіївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій ВолодимировичСьогодні в світовій практиці широко застосовується технологічний прийом збагачення харчових продуктів шляхом використання біологічно активних речовин, що містяться в порошках з нетрадиційної дикорослої сировини. Плодоягідні порошки у своєму складі містять білки, пектинові та мінеральні речовини, вітаміни. Основний компонент порошків - вуглеводи, представлені переважно у вигляді глюкози і фруктози. Today in the world practice widely used technological method fortification of food through the use of biologically active substances contained in powders with alternative wild resources. Plodoyahidni powder composed containing proteins, pectin and minerals, and vitamins. The main component powders - carbohydrates are mainly in the form of glucose and fructose.