Перегляд за Автор "Яковенко, А. А."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Влияние длительности культивирования спиртовых дрожжей на результаты сбраживания мелассного сусла(2012) Левандовский, Леонид Викторович; Ничик, Оксана Васильевна; Яковенко, А. А.Изучено влияние продолжительности культивирования спиртових дрожей на показатели сбраживания мелассного сусла. Определено, что при накоплении этанола в условиях выращивания биомассы длительностью більше 10 часов наступает ингибирование роста дрожжевых клеток образовавшимся спиртом. The effect of the duration of culturing an alcoholic fermentation indicators shivering in molasses wort. It is determined that the accumulation of ethanol under growing biomass duration bіlshe 10 hours comes yeast cell growth inhibition in the formed alcohol.Документ Вплив гліцину на фотосинтетичну активність мікроводорості Spirulina platensis (Gom.) Geitl(2013) Котинский, Андрей Валерьевич; Салюк, Анатолий Иванович; Яковенко, А. А.Внесення гліцину у середовище культивування призводить до інтенсифікації фотосинтетичних процесів спіруліни, що виражається у збільшенні накопичення біомаси, білка та пігментів, зокрема фікоціаніну, хлорофілу і каротинів. Різна концентрація екзогенного внесеного гліцину чинить різний вплив на біосинтетичні процеси в спіруліні, які також залежать від того, при якій густині культури вноситься гліцин. Application of glycine in a culture medium leads to intensification of photosynthetic processes in Spirulina. This works out at increasing accumulation of biomass, protein and pigments, particularly of phycocyanin, chlorophyll and carotins. Different concentration of glycine exogenously brought has a different effect on the biosynthetic processes in Spirulina, which also depend on density of culture glycine is brought in.