Перегляд за Автор "Янушкевич, Юлія Анатоліївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Комбінований м'ясо-рослинний напівфабрикат (Патент на корисну модель № 44730)(2009) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Янушкевич, Юлія АнатоліївнаРозроблено комбінований м'ясо-рослинний напівфабрикат, що містить м'ясо котлетне свиняче, жир-сирець свинячий або обрізки шпику, хліб з пшеничного борошна, сухарі панірувальні, цибулю ріпчасту свіжу, перець чорний мелений, сіль кухонну, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить пектин червоного буряку в клітковині в кількості 0,65-1,97% та суху молочну сироватку з в кількості 0,65-1,97%.Документ М’ясний січений напівфабрикат (Патент на корисну модель № 44035)(2009) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Янушкевич, Юлія АнатоліївнаРозроблено м'ясний січений напівфабрикат, що містить м'ясо котлетне свиняче, жир-сирець свинячий або обрізки шпику, хліб з пшеничного борошна, сухарі панірувальні, цибулю ріпчасту свіжу, перець чорний мелений, сіль кухонну, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить структуровану рослинну клітковину 0,65-1,97% та суху молочну сироватку 0,65-1,97%.Документ Перспективи використання рослинних порошків у виробництві напівфабрикатів(2010) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Янушкевич, Юлія АнатоліївнаВикладені результати досліджень зміни технологічних показників експериментальних січених напівфабрикатів з використанням структурованої рослинної клітковини, клітковини з пектином буряка та сухої молочної сироватки. The results of studies on changes of technological indicators of experimental cutted semi-finished products using structured vegetative fiber, fiber with beet pectin and dry milky whey.