Перегляд за Автор "Ященко, Виктория Сергеевна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Влияние белковых ингредиентов и давления на ход основных процессов в тесте(2013) Арсеньева, Лариса Юрьевна; Ященко, Виктория СергеевнаРазработана рецептура хлебных палочек с вешенкой обыкновенной и пищевым казеином. Предложено производить обогащенные изделия с помощью бродильно-формующего агрегата. Приведены результаты исследования влияния дополнительных ингредиентов и условий брожения на ход основных процессов в тесте. The recipe of bread sticks with Pleurotus ostreatus mushrooms and alimentary casein was developed. It is proposed to produce enriched products with the use of fermenting-forming aggregate. The investigation results of additional ingredients and ripening conditions influence on the course of the basic processes in the dough are presented.Документ Внедрение бродильно-формующего агрегата в линию производства сухарных изделий(2012) Арсеньева, Лариса Юрьевна; Ященко, Виктория Сергеевна; Калиниченко, Ася Александровна; Конончук, Виктория НиколаевнаУдосконалено технологію сухарних виробів за рахунок використання методу холодної екструзії тіста. Досліджено вплив підвищеного тиску та підвищеного вмісту вуглекислого газу у середовищі бродіння на перебіг основних процесів у тісті. It was improved the technology of rusks goods by using the method of cold extrusion of the dough. It was investigated the influence of higher pressure and higher content of carbon dioxide in the environment of the ripening on the course of the basic processes in the dough.