Перегляд за Автор "Hrabovskyi, Vladyslav"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Technology of bakery products with carotene-containing plant raw materials(2021) Hryshchenko, Anna; Bondarenko, Yuliia; Hrabovskyi, VladyslavStructural-mechanical properties of wheat dough with the addition of carrot and pumpkin dried pomace have been studied. According to the results of a study of the quality of bread, it was found that carrot pomace should be added in an amount of 10% to the mass of flour, and pumpkin pomace in an amount of 5% to the mass of flour. Досліджено структурно-механічні властивості пшеничного тіста з додаванням морквяних та гарбузових сушених вичавок. За результатами дослідження якості хліба встановлено, що морквяні вичавки необхідно додавати в кількості 10 % до маси борошна, а гарбузові — 5 % до маси борошна.