Перегляд за Автор "Kuzmin, Dmytro"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Food safety and quality management system in the restaurant industry(2024) Shevchenko, Oleksandr; Kuzmin, Oleg; Dudarev, Igor; Melnyk, Nataliia; Murzin, Andrii; Ushchapovskyi, Artem; Chemakina, Oktyabrina; Kuzmin, Anton; Kuzmin, DmytroУ статті розроблено систему управління харчовою безпекою та якістю для закладу ресторанного господарства відповідно до законодавства України. Система охоплює всі етапи виробництва рідких бульйонів, включаючи аналіз небезпек, розробку плану HACCP та впровадження програм передумов. Описано санітарно-гігієнічні вимоги, контроль алергенів, фізико-хімічні та мікробіологічні показники якості, а також вимоги до зберігання та транспортування. Впровадження цієї системи забезпечує безпечність страв для споживачів, підвищує довіру до закладу та створює маркетингову перевагу в конкурентному ресторанному бізнесіДокумент Inclusive engineering in the restaurant industry(2024) Kuzmin, Oleg; Chemakina, Oktyabrina; Kuzmin, Anton; Kuzmin, DmytroІнклюзивний інжиніринг у закладах ресторанного господарства спрямований на створення безбар’єрного середовища, забезпечення доступності та оптимізацію енергоефективності для комфорту всіх відвідувачів, включаючи осіб із особливими потребами