Перегляд за Автор "Lazarenko, Mykhailo"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Physical researches of modified starches swelling in water(2013) Lazarenko, Mykhailo; Baglyuk, Sergey; Melnyk, Oksana Yu.The use of different methods of starch processing enables significantly after its structure and properties. The aim of the research is to determine the optimal concentration of starch in water in the swelling process by using a mechanical method of free torsional vibrations and dielectric method for the development of sustainable technologies of food concentration of fast preparation, which are based on the modified starch raw materials. Використання різних методів оброблення крохмалю дозволяє значно змінити його структуру і властивості. Мета дослідження полягає у визначенні оптимальної концентрації крохмалю у воді в процесі набухання за допомогою механічного методу вільних крутильних коливань і діелектричного методу. Оптимальну концентрацію крохмалю визначали для модифікованих похідних, що використовуються у продуктах швидкого приготування.Документ Über zwei gruppen von relaxationsübergängen im polybutadien und seinen copolymeren oberhalb der glastemperatur(1988) Shut, Nikolai; Baglyuk, Sergey; Lazarenko, Mykhailo; Bartenev, GeorgijWe studied the continuous spectra of relaxation time, spectra of internal friction and heat capacity of atactic polybutadiene and its copolymers, which contained 26 and 50% acrylonitrile units. The physical nature of relaxation transitions above the glass transition temperature identified and calculated their characteristics.