Перегляд за Автор "Mulyar, Olga A."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Evaluation of the prospective of production and using of protein from white nutrition lupine(2017) Mulyar, Olga A.; Dotsenko, Viktor; Bondar, NataliaMain methods of production of protein products from highly protein raw material and spheres of its usage are considered in this article. The possibility of usage of products of processing of lupine in meat, dairy, confectionery, macaroni and baking industries was set. There was also researched new sorts of white lupine, that are cultivated on the territory of Ukraine and was proved the perspective of their usage in technologies of food production. В статті розглянуто основні способи виробництва білкових продуктів з високобілкової сировини і сфери їх використання. Встановлено можливість застосування продуктів переробки люпину в м’ясній, молочній, кондитерській, макаронній та хлібопекарській галузі. Досліджено нові сорти білого люпину, що вирощуються на території України та доведено перспективність їх використання в технології харчової продукції.