Перегляд за Автор "Pavelko, Vladimir"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Hydrodynamics and heat exchange in the vacuum pans in sugar industry(1977) Garyazha, Vladimir; Artyuhov, Yuri; Pavelko, Vladimir; Kulinchenko, VitaliyThe efficiency of vacuum pans in the sugar industry depends on the intensity of heat exchange and on sugar massecuite circulation. The variety of the existing models-and the development of new- designs of these apparatus require an universal method for technological, thermal and hydrodynamical calculations. For this purpose some hydrodynamical and thermal regularities in the flow of massecuite and gas massecuite mixture in vertical pipes and during massecuite boiling in great amounts were investigated. The experiments were performed in a vast range of variations of working conditions and massecuite thermophysical characteristics. The relationships obtained permit to analyze the operation of the existing models and to design optimal construction elements for new vacuum pans; moreover, they enabled to develop the optimization methods and intensification processes for massecuite boiling.Документ Mathematical modeling of thermal processing of meat products(2016) Pavelko, Vladimir; Hrybkov, Serhii; Zaslavskiy, Arkady; Dmitrenko, DariaУ статті представлено математичне моделювання термообробки ковбасних виробів під час термічної обробки пароконденсатних камер на м'ясопереробних заводах. Термін обробки ковбаси та м'яса було розділено на кілька етапів, кожний етап тривалості попередньо визначався аналітичним рішенням теплопередачі для будь-якого особливого розміру ковбасного продукту. Послідовні етапи термічного процесу включають етап сушіння, стадію куріння та стадію готування ковбасних виробів. Тривалість кожної стадії термічної обробки ковбаси може бути розрахована пропонованими емпіричними рівняннями. Розраховуючи тривалість термічної обробки ковбасних виробів, початковий стан температури продукту вважається середнім значенням температури. Спеціально розроблений алгоритм теплового розрахунку термообробки ковбасних виробів дозволяє оцінити споживання теплової енергії для будь-якої даної обробки кухні, враховуючи зміни технологічних параметрів. Таким чином, математичну модель пропонується застосувати до теплових (структурних) проектних та інженерних розрахунків для вищезазначенихпарогенераторних камер.Документ Methods of heat losses and efficiency of steam generators, which burn bagasse(1989) Pavelko, VladimirАналізуються два методи розрахунку коефіцієнта корисної дії (ККД) для парогенераторів, в яких спалюють багассо. В одному із них (метод Равіча) визначається серія невідомих коефіцієнтів для багассо в залежності від вологості його і на підставі отриманих емпіричних залежностей здійснюється кореляція розрахункових рівнянь. Другий метод (метод Зіхерта) є більш спрощений, ніж метод Равіча, проте має схожу точність розрахунку. Показано, що практично обидва методи можуть використовуватись в розрахунках втрати теплоти і ККД парогенераторів, в яких спалюють багассо. Методы расчета потерь теплоты и коэффициента полезного действия парогенераторов, в которых сжигают багассо. Two methods of calculation the efficiency for steam generators which burn bagasse are analyzed. In one of them (the Rawicz method) is defined set of unknown coefficients as a function of bagasse moisture, correlation equations were obtained to determine them. The other one (the Siegert method) is simpler than the Ravich one and presents similar exactness. Both can be used in calculations of heat losses and efficiency of steam generators, which burn bagasse.