Перегляд за Автор "Poloz, Vadim"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Creation of food products for the prevention of iron deficiency(2024) Poloz, Vadim; Moskaluyk, Oksana; Haschuk, OlexandraДля збагачення харчових продуктів мінеральними речовинами використовують ті мікронутрієнти, дефіцит яких реально існує. Так досить широко поширені й небезпечні для здоров'я нестача заліза, так як виконує різноманітні функції в організмі людини. Цей мікроелемент необхідний для роботи імунної системи, синтезу гормонів і нормального кровообігу. Залізо не виробляється організмом, тому включати в раціон продукти з його вмістом життєво важливо. Кращі джерела заліза - м'ясо і морепродукти, бобові, шпинат, горіх, деякі фрукти