Перегляд за Автор "Simakhina, Galyna"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Innovative vector of food technologies development in today’s realities(2024) Simakhina, Galyna; Naumenko, NataliiaВ умовах ринкової системи господарювання постійно виникає потреба в розробленні нових та вдосконаленні існуючих технологічних процесів перероблення сільськогосподарської сировини, використанні нових форм і методів організації виробництва, які забезпечують підвищення його ефективності та зростання якості харчової продукції. Поряд із збільшенням обсягів виробництва безпечної, якісної, ефективної продукції, розширенням її асортименту, поліпшенням якісних та органолептичних характеристик, важливим завданням є розроблення, вдосконалення та впровадження безвідходних, маловідходних, ресурсозберігаючих технологій In the conditions of the market system of management, there is a constant need to develop new and improve existing technological processes processing of agricultural raw materials, use of new forms and methods of production organization, which ensure its improvement efficiency and increase in the quality of food products. Along with the increase in the production of safe, high-quality, effective products, the expansion of their assortment, the improvement of quality and organoleptic characteristics, an important task is the development, improvement and implementation of waste-free, low-waste, resource-saving technologies