Перегляд за Автор "Slobodyanyuk, Vladyslav"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ The use of dairy products in the development of recipes for chopped semifinished products(2023) Haschuk, Olexandra; Moskaluyk, Oksana; Slobodyanyuk, VladyslavОсновою у виробництві посічених напівфабрикатів є створення м’ясного фаршу, що являє собою полідисперсну фізико-хімічно, біохімічно та термодинамічно нестабільну систему. В його склад входить м'ясо та інші компоненти, які мають функціональні властивості і високу біологічну цінність. У науковій роботі досліджені зміни органолептичних та фізико – хімічні показників посічених напівфабрикатів з використання молочних білків. The basis of the production of chopped semi-finished products is the creation of minced meat, which is a polydisperse physico-chemical, biochemical and thermodynamically unstable system. Its composition includes meat and other components that have functional properties and high biological value. Changes in organoleptic and physico-chemical indicators of chopped semi-finished products using milk proteins were studied in the scientific work.