Перегляд за Автор "Yingmei, Lin"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Comparative analysis of TACCP methodology according to PAS 96:2017 and CARVER+Shock(2024) Shulga, Oksana; Yingmei, Lin; Drychyk, MariiaTACCP (Threat Assessment Critical Control Point) – попередження шкідливих загроз харчовим продуктам, таких як саботаж, вимагання або тероризм. Нині впровадження ТАССР національними операторами ринку здійснюється добровільно, наприклад, в межах впровадження схеми сертифікації FSSC 22000. Отже, обидві методології зосереджують свою увагу на ланцюгу постачання сировини та матеріалів до оператора ринку. Критерії оцінювання ризиків та наслідків дещо відрізняється, а також ефект сприйняття наслідків загрози.