Перегляд за Автор "Zemlyanchuk, Andriy"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Expansion of the range of flour culinary dishes for special purposes(2024) Zemlyanchuk, Andriy; Niemirich, Oleksandra; Kuzmin, Oleg; Mamchenko, Liudmyla; Yastreba, SergeyРозглянута можливість використання нових видів безглютенового борошна (кіноа та зелене гречане борошно) в рецептурах борошняних кулінарних страв – млинців. Склад і технологія приготування готових млинців з використанням безглютенових видів борошна науково обґрунтовано. Були отримані нові дані, які свідчать про доцільність змішування різних безглютенових сортів борошна в рецептурах борошняних кулінарних виробів. Страви з урахуванням харчової цінності, органолептичних показників, структурних і механічних властивостей тіста, зі встановленням оптимального співвідношення кількості борошна з зеленої гречка і кіноа. Досліджені органолептичні та фізико-хімічні показники якості нових страв, які відрізняються від контролю відсутністю глютену.