root.skip-to-content
English
Українська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
English
Українська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Автореферати
05.18.16 - Технологія харчової продукції
Переглянути за ключовими словами
05.18.16 - Технологія харчової продукції
Постійне посилання зібрання
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7368
Переглянути
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Перегляд 05.18.16 - Технологія харчової продукції за Ключові слова
Перейти
Зараз показуємо
1 - 20 з 282
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
accelerated technology
1
acid curd products
1
acidulant
1
agglutinative flour
1
antioxidants
1
ascorbic acid
1
bacterial concentrate
1
bacterial preparation
1
bakery products
3
beta-carotene
1
bifidobacteria
1
biological value
2
biscuit
1
blended semi-finished products
1
carbamide
1
carriers of divalent iron, technology
1
cheese hard
1
cheese mass
1
chlorophyll
1
combined meat products
1
«
1
(current)
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
15
»