03.00.20 - Біотехнологія
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7152
Переглянути
Документ Розробка біотехнології очистки стічних вод харчових виробництв із застосуванням сполук заліза(2004) Красінько, Вікторія ОлегівнаДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 03.00.20 - біотехнологія. – Національний університет харчових технологій, Київ, 2004. Дисертацію присвячено питанням підвищення ефективності біологічної очистки стічних вод харчових виробництв. Запропоновано використовувати взаємодію між анаеробними та аеробними біохімічними перетвореннями органічного матеріалу, азоту, сполук сірки й заліза в процесі біологічної очистки стічних вод харчових виробництв. Диссертация на соискание ученой степени кандидата технических наук по специальности 03.00.20 - биотехнология. - Национальный университет пищевых технологий, Киев, 2004. The dissertation on winning of scientific candidate degree of technical sciences by speciality 03.00.20 - biotechnology. - National University of Food Technologies, Kiev, 2004. The subject of the dissertation is the enhance the effectivity of biological treatment food productions waste water. It is purpose to use the interactions between the anaerobic and aerobic biochemical transformations of organic matter, nitrogen, sulfur, and iron.