Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Нові надходження
Документ Документ Документ Удосконалення технології здобного пісочно-виїмного печива з амарантовим борошном використанням суміші пророслих зерен і полідекстрози(2024) Опалатенко, Діна ВадимівнаДокумент Документ Документ Розроблення рецептури хлібобулочного виробу з використанням казеїну та впровадження її, на хлібзаводі в м. Мелітополь Запорізької області(2024) Солтисюк, Олександра ОлександрівнаДокумент Дослідження особливостей застосування синіх барвників різного походження для розширення асортименту шоколадних виробів(2024) Собко, Олексій АнатолійовичДокумент Розроблення рецептури зефіру з використанням пюре обліпихи та його впровадження в проєкті кондитерського цеху в м. Біла Церква Київської області(2024) Бусько, Анастасія ОлександрівнаДокумент Розроблення рецептури пшеничного хліба з каротиновмісною сировиною та впровадження її в проекті хлібозаводу в м. Рівне(2024) Банах, Євген АндрійовичДокумент Розроблення рецептури хліба поживного з сумішшю насіння олійних культур та впровадження її в проєкті хлібозаводу в м. Черкаси(2024) Тодорчук, Дмитро Олександрович