Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Склад рецептури для чіпсів картопляних (Деклараційний патент на винахід № 69266)(2004) Ріпка, Наташа Іванівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Ковальов, Олександр ВолодимировичВ роботі запропоновано спосіб виробництва чіпсів картопляних до складу рецептури яких вводять пшеничні висівки, які володіють радіопротекторними та профілактичними властивостями. Експериментально встановлено, що оптимальне дозування висівок пшеничних складає 10 %. Таке дозування забезпечує отримання високоякісного продукту з хорошими органолептичними властивостями. The authors propose a method of production of potato chips in the formulation which is administered wheat bran having radioprotective and preventive properties. Experimentally found that the optimal dose wheat bran is 10%. This dose provides a high-quality product with good organoleptic properties.Документ Хліб «Зерновий Оригінальний» (Деклараційний патент на корисну модель № 68250)(2012) Баран, Юлія Леонідівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир МиколайовичВ роботі запропоновано рецептуру та спосіб приготування хліба «Зернового Оригінального». З метою подовження терміну зберігання вказаного виробу пропонується внесення в рецептуру картопляної крупки та патоки крохмальною у певних співвідношеннях. The paper presents a formulation and method of making bread "Grain Original." In order to prolong the shelf life of the product specified in the recipe suggested making potato grits and corn syrup in certain proportions.