Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб комплексної переробки томатів (Патент на винахід № 112207 UA)
    (2018) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович
    Спосіб комплексної переробки томатів полягає в послідовних операціях інспекції із видаленням некондиційних, вражених шкідниками та хворобами плодів, сортуванні томатів за ступенем стиглості, митті та механічному видаленні плодоніжок томатів, причому як сировину використовують томати різного ступеня зрілості та морфологічної будови, бланшування томатів проводять при температурі 60-120 °C протягом 0,5-60 хвилин, після цього проходить очищення томатів з подальшим їх подрібненням до розмірів частинок 5-15 мм, насіння томатів видаляють при здвоєному протиранні на ситі з діаметром отворів 1-2 мм, а на другому ситі з діаметром отворів 0,3-0,6 мм остаточно протирають томатну масу.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб комплексної переробки томатів
    (2018) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович
    Спосіб комплексної переробки томатів полягає в послідовних операціях інспекції із видаленням некондиційних, вражених шкідниками та хворобами плодів, сортуванні томатів за ступенем стиглості, митті та механічному видаленні плодоніжок томатів, причому як сировину використовують томати різного ступеня зрілості та морфологічної будови, бланшування томатів проводять при температурі 60-120 °C протягом 0,5-60 хвилин, після цього проходить очищення томатів з подальшим їх подрібненням до розмірів частинок 5-15 мм, насіння томатів видаляють при здвоєному протиранні на ситі з діаметром отворів 1-2 мм, а на другому ситі з діаметром отворів 0,3-0,6 мм остаточно протирають томатну масу.