Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Склад низькокалорійного соусу (Патент на корисну модель № 101980)(2015) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ясюченко, Олександр Сергійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій ВолодимировичСклад низькокалорійного соусу, що містить олію соняшникову рафіновану, яйця, цукор білий кристалічний, оцет столовий (3 %), який відрізняється тим, що як яйця використовують яєчний порошок та додатково вносять сіль, порошок з моркви, сухе молоко, пектин та воду у такому співвідношенні компонентів, %: олія соняшникова рафінована 5,4…7,4; яєчний порошок 2,0…2,4; оцет 6,7; порошок з моркви 10,0…16,0; пектин 2,6…3,4; сухе молоко 3,7…4,3; цукор 2,8; сіль 1,0…1,6; вода 65,8…55,4. A composition of a low-calorie sauce contains sunflower-seed oil, eggs, white sugar crystal, vinegar (3 %). Egg powder is used as eggs and salt, carrot powder, powdered milk, pectin and water are introduced further.Документ Склад низькокалорійного соусу (Патент на корисну модель № 101955)(2015) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ясюченко, Олександр Сергійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій ВолодимировичСклад низькокалорійного соусу, що містить олію соняшникову рафіновану, яйця, цукор білий кристалічний, оцет столовий (3 %), який відрізняється тим, додатково введено сіль, порошок з шпинату, сухе молоко, пектин та воду, а як яйця введено яєчний порошок, у такому співвідношенні компонентів, мас.%: олія соняшникова, рафінована 5,4…7,4; яєчний порошок 2,0…2,4; сіль 1,0…1,6; вода 66,0…59,2; порошок з шпинату 9,0…11,0; пектин 2,6……3,4; сухе молоко 4,5…5,5; цукор 2,8; оцет 6,7. A composition of a low-calorie sauce contains sunflower oil, refined, white crystalline sugar, vinegar 3 %, egg powder, salt, spinach powder, powdered milk, pectin and water.Документ Склад низькокалорійного соусу (Патент на корисну модель № 101954)(2015) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ясюченко, Олександр Сергійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій ВолодимировичСклад низькокалорійного соусу, що містить олію соняшникову рафіновану, яйця, цукор білий кристалічний, оцет столовий (3 %), який відрізняється тим, що як яйця використовують яєчний порошок та додатково вносять сіль, порошок з яблук, порошок з апельсинів, сухе молоко та воду у такому співвідношенні компонентів, мас.%: олія соняшникова, рафінована 5,0…7,0; яєчний порошок 2,0…2,4; сіль 1,0…1,6; вода 65,0…57,2; порошок з яблук 14,0…18,0; порошок з апельсинів 1,8…2,2; сухе молоко 1,8…2,2; цукор білий кристалічний 2,8; оцет столовий 3 %-ий 6,7. A composition of a low-calorie sauce contains sunflower oil, refined, white crystalline sugar, vinegar 3 %, egg powder, salt, powdered apples, powdered orange, powdered milk and water.Документ Склад низькокалорійного соусу (Патент на корисну модель № 101709)(2015) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ясюченко, Олександр Сергійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій ВолодимировичСклад низькокалорійного соусу, що містить олію соняшникову рафіновану, яйця, цукор білий кристалічний, оцет столовий (3 %), який відрізняється тим, що як яйця використовують яєчний порошок та додатково вносять сіль, порошок з банана, пектин, какао порошок, сухе молоко та воду у такому співвідношенні компонентів, мас. %: олія соняшникова, рафінована 4,7…6,7; яєчний порошок 2,0…2,4; сіль 0,4…1,2; вода 69,5…50,3; порошок з банана 9,6…15,6; пектин 2,6…3,4; какао порошок 1,3…1,7; сухе молоко 5,4…6,0; цукор білий кристалічний 2,8; оцет столовий 3 %-вий 6,7. A composition of a low-calorie sauce contains sunflower-seed oil, eggs, white sugar crystal, vinegar (3 %), egg use egg powder and additionally make salt, banana powder, pectin, cocoa powder, milk powder and water in the following ratio of components, wt. %: sunflower oil, refined 4.7...6.7; powdered eggs 2.0...2.4; salt 0.4...1.2; water 69.5...50.3; banana powder 9.6...15.6; pectin 2.6...3.4; cocoa powder 1.3...1.7; powdered milk 5.4...6.0; white crystalline sugar 2.8; table vinegar, 3% 6.7.