Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Мафін безглютеновий (Патент на винахід № 107983)(2015) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія Петрівна; Омельянченко, Ірина СергіївнаВинахід належить до мафіну безглютенового, що містить борошно гречане, цукор білий, меланж, рослинну олію, емульгатор Е471, камедь, крохмаль, соду харчову, пірофосфат натрію, причому як камедь містить камедь ксантану, як крохмаль містить крохмаль картопляний, додатково містить борошно амарантове, какао-порошок, лецетин. The invention relates to a gluten-free muffins containing buckwheat flour, sugar, egg, vegetable oil, emulsifier E471, gum, starch, baking soda, sodium pyrophosphate, both xanthan gum containing gum as starch comprises potato starch, amaranth further comprising flour, cocoa powder, lecithin.Документ Мафін безглютеновий (Патент на корисну модель № 91386)(2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія Петрівна; Омельянченко, Ірина СергіївнаМафін безглютеновий містить борошно гречане, цукор білий, меланж, рослинну олію, емульгатори Е471, камедь, крохмаль, соду харчову, пірофосфат натрію. Як камедь використовують камедь ксантану, як крохмаль використовують крохмаль картопляний. Використовують борошно амарантове, какао-порошок, лецитин. Gluten-free muffins containing buckwheat flour, sugar, egg, vegetable oil, emulsifier E471, gum, starch, baking soda, sodium pyrophosphate. As gum xanthan gum is used as starch using potato starch. Use amarantovoe flour, cocoa powder, lecithin.Документ Кекс безглютеновий (патент на корисну модель № 20731)(2007) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бабіч, Оксана Вікторівна; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаЗапропонована заміна пшеничного борошна рисовим дозволяє вживати ці вироби хворим на целіакію, тому що білки гречаного борошна не викликають такої алергічної реакції як викликає глютен (білок, що притаманний пшеничному борошну). The proposed replacement of rice flour allows the use of these products to patients with celiac disease because buckwheat flour proteins do not cause allergic reactions such as causing gluten (a protein that is inherent in wheat flour).Документ Кекс безглютеновий (патент на корисну модель № 20732)(2007) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бабіч, Оксана Вікторівна; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаЗапропонована заміна пшеничного борошна кукурудзяним дозволяє вживати ці вироби хворим на целіакію, тому що білки гречаного борошна не викликають такої алергічної реакції як викликає глютен (білок, що притаманний пшеничному борошну). The proposed replacement of maize flour allows the use of these products to patients with celiac disease because buckwheat flour proteins do not cause allergic reactions such as causing gluten (a protein that is inherent in wheat flour).Документ Кекс безглютеновий (патент на корисну модель № 20733)(2007) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бабіч, Оксана Вікторівна; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаЗапропонована заміна пшеничного борошна гречаним дозволяє вживати ці вироби хворим на целіакію, тому що білки гречаного борошна не викликають такої алергічної реакції як викликає глютен (білок, що притаманний пшеничному борошну). The proposed replacement of buckwheat flour allows the use of these products to patients with celiac disease because buckwheat flour proteins do not cause allergic reactions such as causing gluten (a protein that is inherent in wheat flour).